Tinder: de ideale manier om de ware liefde te vinden?

De populaire app Tinder werd anderhalf jaar geleden gelanceerd en in Nederland zijn er nu al meer dan 1,2 miljoen gebruikers. Met deze app kun je in een kwartier tijd foto’s van tientallen mensen keuren en bij een match van beide kanten kun je met de andere persoon chatten. Hoe werkt deze applicatie nu precies en is het mogelijk om op deze manier de ware liefde te vinden?

Hoe werkt Tinder precies?

Tinder is een applicatie die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Met behulp van je Facebook profiel kun je heel eenvoudig een Tinder account aanmaken. Je kunt dan ook meteen instellen wat je voorkeuren zijn, zoals geslacht, leeftijd en het aantal kilometers afstand. Vervolgens gaat Tinder voor jou op zoek naar personen die aan jouw voorkeuren voldoen.

Je kunt deze personen keuren door met je vingers te swipen. Op deze manier kun je in een zeer korte tijd veel mensen beoordelen. Als twee personen elkaar als match beoordelen, kunnen ze direct met elkaar gaan chatten. Tinder houdt met het uitkiezen van de personen in jouw feed rekening met matchende Facebook gegevens en jouw voorkeuren. Hierdoor wordt de kans op een match verhoogd.

Kun je de ware liefde vinden met deze applicatie?

Het is mogelijk om de ware liefde te vinden met deze populaire applicatie, maar hoe groot is die kans nu eigenlijk? Niet zo groot, want het is zoals veel mensen zeggen echt een ‘vleeskeuring’. Veel personen die op Tinder zitten zijn niet op zoek naar iets serieus, maar eerder naar een seksuele relatie. En er is ook een groot aantal mensen dat enkel een Tinder account heeft aangemaakt omdat ze het leuk vinden om mensen te keuren. Het zou dus kunnen dat je de ware liefde vindt op Tinder, alleen deze kans is maar klein.

Gelukkig is ChristelijkDaten.nl er voor de mensen met andere normen en waarden!


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?
 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog