Uit eten gaan met je date kan heel leuk zijn, maar soms wordt het wel een beetje saai om weer tegenover iemand in een restaurant te zitten. Houd je wel heel erg van lekker eten en wil je toch graag romantisch dineren met je nieuwe liefde? Lees dan eens de onderstaande tips om te dineren op een originele manier!

Daten in het donker

Het tv-programma ‘Daten in het donker’ kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In dit programma kunnen 3 single vrouwen en 3 single mannen met elkaar daten in een donkere kamer. Looks zijn niet meer belangrijk; het gaat nu alleen nog om het innerlijk. In het donker leer je elkaar kennen zonder oogcontact te maken en sommige mensen vinden deze manier van daten daarom ook minder eng. Jij kun tegenwoordig ook daten in het donker onder het genot van een lekkere maaltijd! Er zijn een aantal organisaties die dit soort diners organiseren. Het leuke aan dineren in het donker is dat je het eten ook beter zult proeven, omdat je je andere zintuigen nu meer gebruikt.

Eten in een luchtballon met je date

Daten in een luchtballon is natuurlijk al heel romantisch, maar wat dacht je van dineren tijdens een luchtballonvaart? Er zijn meerdere organisaties die een luchtballon omtoveren tot restaurant en soms kookt de chefkok zelfs alleen maar op de hete lucht van de ballon! Zwevend in de lucht geniet je nog meer van je maaltijd en vergeet ook het fantastische uitzicht niet. Eten in een luchtballon is dan ook een zeer bijzondere ervaring.

Dineren op een boot met je date

Misschien iets minder spectaculair dan uit eten in een luchtballon, maar ook zeker geschikt voor een romantische date: dineren op een boot. Dit is in meerdere grote steden van Nederland mogelijk. Vaak krijg je een plaatsje bij het raam, waardoor je goed over het water kunt uitkijken. Zo kun je samen genieten van een heerlijke maaltijd en een prachtig uitzicht!


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?
 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog